Pretres i istraga

Mostar: Uhićen zbog proizvodnje i prodaje droge

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Odjela za posebne namjene, izvršili su pretres stambenog objekta u Mostaru koji koristi osumnjičeni.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 03. 2019. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inspektori Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ, nakon opservacije i provedenih krim-operativnih radnji, dana 19.03.2019. godine lišili su slobode osobu inicijala Z.P. /1983/ Mostar, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” Kaznenog zakon Federacije BiH.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Odjela za posebne namjene, izvršili su pretres stambenog objekta  u Mostaru koji koristi osumnjičeni.

''Obavljenim pretresom pronađena je određena količina tvari koja asocira na opojnu drogu kokain, isto tako određena količina tvari koja asocira na opojnu drogu heroin. Također je pronađena oprema za vaganje i distribuciju opojnih droga, te razna oprema koja se koristi u izvršenju kaznenih djela'', stoji u priopćenju MUP-a HNŽ.

Sektor kriminalističke policije MUP-a HNŽ nad osumnjičenim provodi  kriminalističku istragu, jer postoji osnovana sumnja da se osumnjičeni može dovesti u  vezu s još nekim kaznenim djelom, koja su počinjena u posljednjem razdoblju na području HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close