'Energy'

Mostar: Uhićen pljačkaš 'žetonjera' na benzinskoj pumpi

U ponedjeljak 14. siječnja u 22,30 sati PU Mostar je obaviještena od strane djelatnika osiguranja da je uočena jedna NN muška osoba kako provaljuje u jedan aparat (žetonjer) od auto-praonice u sklopu benzinske crpke 'Energy'
Vijesti / Crna Kronika | 15. 01. 2019. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osoba inicijala S.A. lišena je slobode zbog provale u aparat od auto-praonice u sklopu benzinske crpke 'Energy' u Mostaru, istaknuto je u izvještaju MUP-a HNŽ.

 ''U ponedjeljak 14. siječnja u 22,30 sati PU Mostar je obaviještena od strane djelatnika osiguranja da je uočena jedna NN muška osoba kako provaljuje u jedan aparat (žetonjer) od auto-praonice u sklopu benzinske crpke 'Energy' u Dubrovačkoj ulici, te da osoba ide prema vozilu marke „Audi A4“ gdje otvara prtljažnik i nešto stavlja u isti'', stoji u izvještaju.

''Nakon što mu je djelatnik osiguranja prišao , isti bježi i udaljava se u pravcu Vukovarske ulice. Odmah su upoznate policijske patrole na terenu te je utvrđeno da vozilo pripada osobi S.A. koji je naknadno pronađen na adresi stanovanja i lišen slobode. O svemu je upoznat Odjel kriminalističke policije'', stoji u policijskom izvještaju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close