Daleka obala

Veselo u Mostaru: U tučnjavi pred noćnim klubom djevojka napala policajca

Patrola policije na mjestu događaja pokušala je uspostaviti javni red i mir, pri čemu je L. B. (1992.), koja je bila u vidno alkoholiziranom stanju, vrijeđala ovlaštenu službenu osobu.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 07. 2019. u 09:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijskoj stanici (PS) Mostar Centar 4. srpnja oko 2 sata prijavljeno je da je u tijeku tučnjava ispred noćnog kluba Daleka obala. 

Ophodnja policije na mjestu događaja pokušala je uspostaviti javni red i mir, pri čemu je L. B. (1992.), koja je bila u vidno alkoholiziranom stanju, vrijeđala ovlaštenu službenu osobu. U jednom trenutku L. B. je nogom udarila policajca u predio glave nanijevši mu ozljedu u vidu ogrebotine, priopćeno je iz županijskog MUP-a. 

Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekla 24 sata | MUP HNK

Za protekla 24 sata (03/04.07.2019. godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 11 prijava; na području Mostara 4, na području Konjica 3, na području Čapljine 2, na području Stoca 1 i na području Prozor-Rame 1.

Nakon toga, L. B. je privedena u prostorije PS Centar, gdje je nastavila s vrijeđanjem i ometanjem službenih osoba u obavljanju posla. O svemu je upoznata krim. policija i preduzete su potrebne mjere. 

Iste noći, u 2:55 sati, Policijskoj stanici Mostar Centar prijavljen je još jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira ispred noćnog kluba Daleka obala. 

Ophodnja policije na licu mjesta zatekla je H. K. (1997), E. K. (1994), D. E. (1991) i E. R. (1994), koji su prijavili da su napadnuti od strane zaštitara navedenog kluba. Upoznata je krim. policija i poduzete su potrebne mjere. 

Kopirati
Drag cursor here to close