Bišće polje

Mostar: Tri osobe ozlijeđene u sudaru Golfa i Audija

''U sudaru teže ozljede je zadobio suvozač u Audiju, dok je lakše ozlijeđen vozač ovog vozila. Vozač Golfa zadobio je ozljede neutvrđenog stupnja'', rečeno je iz MUP-a HNŽ-a.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 10. 2018. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak na magistralnoj cesti M-17 u mostarskom naselju Bišću polje.

Tom prilikom sudarila su se vozila marke Audi i Golf.

''U sudaru teže ozljede je zadobio suvozač u Audiju, dok je lakše ozlijeđen vozač ovog vozila. Vozač Golfa zadobio je ozljede neutvrđenog stupnja'', rečeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Foto: Bljesak.info / Sudar osobnih vozila

Podsjećamo, na mjesto nesreće su osim policije izašli i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar zbog curenja plina iz jednog od vozila.

''Od 21:25 do 22:25 sati na Bišću polju vatrogasci su poslije prometne nesreće zatvarali plin na autu'', navedeno je u izvještaju Civilne zaštite HNŽ.

Po naredbi dežurnog tužitelja, automobili su specijalnim policijskim vozilom 'pauk' izuzeti u krug Policijske uprave Mostar radi vršenja vještačenja tehničke ispravnosti.

Tijekom posljednja 24 sata u HNŽ-u je registrirano deset prometnih nesreća s  materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba zadobila teže tjelesne ozljede,a četiri osobe lakše tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close