Sudar

Mostar: Nakon nesreće, motociklist završio na aparatima

Vijesti / Crna Kronika | 08. 10. 2016. u 17:32 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je na magistralnoj cesti M-17 u naselju Potoci, sjeverno od Mostara došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info priopćeno je da se ova prometna nesreća dogodila u 12:50 sati. Do nesreće je došlo kada su kontakt ostvarili džip Mitshubishi kojim je upravljao J.R. i motocikl Yamaha kojim je upravljao A.T. (1984.).

Na motociklu je nastala veća, a na putničkom vozilu nastala je manja materijalna šteta. U ovoj nesreći A.T. je zadobio teške i po život opasne ozljede i hospitaliziran je u mostarskoj medicinskoj ustanovi.

Očevid su na mjestu nesreće obavili službenici Policijske uprave Mostar, a vozila su po naredbi dežurnog tužitelja izuzeta u krug PU Mostar radi vještačenja.

Dežurni tužitelj je rekao da je prema izvršenom očevidu na mjestu nesreće, džip vršio uključenje na magistralnu cestu, te je oduzeo prvenstvo prolaza motociklu kada je ostvaren kontakt između ta dva vozila. Vještak prometne struke će izvršiti vještačenja vozila, navodi tužitelj za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close