Bišće polje

Mostar: Motorist životno ugrožen nakon sudara sa Citroenom i kombijem

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, motorist je, nakon što je udario u vozilo Citroen C4, podletio pod kombi.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 07. 2018. u 19:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozač motora (kojim je upravljao I.L. 1994.) zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak poslijepodne dogodila u Mostaru.

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, motorist je, nakon što je udario u vozilo Citroen C4(kojim je upravljala S.V. 1980.), podletio pod kombi (kojim je upravljao A.P. 1979.). Citroen i motocikl Suzuki su se kretali iz smjera grada prema jugu, te je u jednom trenutku motor udario u zadnji lijevi točak Citroena, a potom se odbio na drugu stranu magistralne ceste M-17 i udario u kombi vozilo.

Na mjestu nesreće su bili službenici Policijske uprave Mostar, kao i osoblje Hitne pomoći. Promet se do okončanja očevida iz smjera sjevera prema jugu odvijao obilazno, u neposrednoj blizini mjesta prometne nesreće.

Dežurna tužiteljica je za Bljesak.info kazala kako je teško ozlijeđeni mladić 1994. godište, te da je s područja općine Prozor.

"Sva tri motorna vozila će biti izuzeta u krug Policijske uprave Mostar, te će narednih dana biti urađeno vještačenje tehničke ispravnosti svih izuzetih vozila. U ovoj prometnoj nesreći je 24-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, te se liječnici bore za njegov život", rekla je tužiteljica.

Kopirati
Drag cursor here to close