Prometna nesreća

Mostar: Maloljetnica zadobila ozljede opasne po život

Vijesti / Crna Kronika | 12. 08. 2016. u 09:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je pet prijava, priopćio je MUP HNŽ-a na svojim internetskim stranicama.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj, a iz oblasti sigurnosti prometa 11 prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške ozljede opasne po život, dok je jedanaest osoba lakše ozlijeđeno.

U Ul. Mostarskog bataljona u Mostaru dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali Mate D.(1991.) sa motociklom Yamaha, Amar J. (1990.) sa vozilom Škoda, Adin B.(1993.) sa vozilom BMW i pješakinja A.J. (2004.). Tom prilikom teške ozljede, opasne po život zadobila je pješakinja A.J. dok su lakše tjelesne ozljede zadobili Mate D. i Amar J. Na mjestu događaja izvršen je očevid, a o svemu je upoznat tužitelj.

U Ul. Gornje polje u Konjicu u četvrtak je oko 12:30 sati došlo do prometne nezgode u kojoj su sudjelovali Edin M. (1972.) iz Mostara upravljajući radnim strojem ICB 806 i pješak Salih M.(1972.) iz Konjica koji je tom prilikom zadobio lakše ozljede.

Na M17/3 Masline- Buna u mjestu Kukauša došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali Darko D.(1972.) iz Banja Luke sa vozilom Ford Fiesta i Enes M.(1958.) iz Stoca sa vozilom Toyota. Tom prilikom pet osoba je zadobilo lakše ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close