Tragičan ishod

Mostar: Maloljetnica preminula tri dana nakon prometne nesreće

Vijesti / Crna Kronika | 04. 01. 2016. u 16:27 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavlje pretvoreno u tragediju - bio bi jednostavan opis još jednog mladog života izgubljenog u prometnim nesrećama na mostarskim ulicama.

Naime, 45 minuta uoči dočeka 2016. godine na magistralnoj cesti M-17, u mostarskom naselju Bjelušine dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao automobil Golf 2, a u kojemu su u trenutku nesreće bile četiri osobe - dvije muške i dvije ženske.

Nakon stotinjak metara krivudanja po magistrali, automobil je preko zemljane površine sletio na prilaz podvožnjaku, gdje se Golf zaustavio na krovu.

Scena na mjestu nesreće je bila strašna - razbacane stvari, krv, uništen automobil i četiri ozlijeđene mlade osobe, od kojih je maloljetna djevojka Azemina P. (15) zadobila teške i po život opasne ozljede glave.

Golf je tu noć specijalnim policijskim vozilom 'pauk' prevezen u krug PU Mostar gdje je trebalo biti izvršeno vještačenje.

U nedjelju 3. siječnja, tri dana nakon nesreće Azemina P. je preminula od teških ozljeda u Županijskoj bolnici 'dr. Safet Mujić' u 17:15 sati, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Osim ove djevojke, još jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, dok su preostale dvije osobe, koje su u trenutku nesreće bile u automobilu, zadobile lakše tjelesne ozljede.

Ukop će biti obavljen u utorak na Gradskom groblju Sutina.

Kopirati
Drag cursor here to close