Gnojnice

Mostar: Jedna osoba ozlijeđena u sudaru tri automobila

Sudionici su P.M. (1979.) koji je upravljao vozilom Passat, Ć.A. (1985.) koji je upravljao vozilom Alfa Romeo i S.I. (1983.) koji je bio za upravljačem automobila Škoda.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 06. 2018. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle noći na magistralnoj cesti M-6.1 koja povezuje Mostar i Nevesinje, na raskrižju u mostarskom prigradskom naselju Gnojnice dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijedjena, a na vozilima je nastala veća materijalna šteta.

Kako je rečeno iz MUP-a Hercegovačko -neretvanske županije za Bljesak.info, ova prometna nesreća prijavljena je u nedjelju u 3:15 sati.

Sudionici su P.M. (1979.) koji je upravljao vozilom VW Passat, Ć.A. (1985.) koji je upravljao vozilom Alfa Romeo i S.I. (1983.) koji je bio za upravljačem automobila Škoda.

Jedna osoba je u ovoj nesreći zadobila lakše tjelesne ozljede, dok su očevid na mjestu događaja obavili službenici Policijske uprave Mostar. Interveniralo je i medicinsko osoblje hitne pomoći Mostar. Na vozilima je nastala veća materijalna šteta.

Inače, u proteklih 24 sata, osim ove, službenici MUP-a HNŽ zabilježili su još 11 prometnih nezgoda sa materijalnom štetom, u kojima su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close