Provala

Mostar: Iz stana otuđen laptop i novac

Izvršena je provala u stan, te je tom prilikom otuđen laptop i novac.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 10. 2017. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Nepoznata osoba je provalila u stan u Mostaru i tom prilikom je otuđila  laptop i novac.

''6.10.2017.godine u PU Mostar obratila se M.M. (1997.) i prijavila da joj je od strane nepoznate osobe izvršena provala u stan kojom prilikom je otuđen laptop i novac. Upoznat Odjel krim. policije'', priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Za protekli vikend (u vremenskom periodu od 6-9.10.2017. godine) iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 28  prijava (na području Mostara 14, na području Prozora jedna, na području Konjica pet, na području Čitluka dvije, na području Stoca jedna, na području Neuma jedna, na području Jablanice dvije i na području Čapljine dvije prijave).

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirano je devet prekršaja i to na području Mostara četiri, na području Čitluka jedan, na području Konjica dva, na području Prozora jedan i na području Čapljine jedan prekršaj.

Iz oblasti  sigurnosti prometa registrirano je 16  prometnih nesreća i to na području Mostara sedam, na području Neuma dvije, na području Konjica jedna, na području Jablanice dvije, na području Prozora jedna, na području Stoca jedna i na području Čitluka dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close