MUP HNŽ

Mostar: Djeca provalila u džamiju, migrant ukrao vino i čips, a ženi otrgnuta torba

MUP Hercegovačko-neretvanske županije u svom biltenu je objavio događaje na području ove županije u posljednja 24 sata.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 11. 2019. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednja 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije evidentirano je osam kaznenih djela.

Izdvajamo kronološkim redom tri iz Mostara i jedno iz Konjica.

U četvrtak, 21. studenog, u 7:10 sati u Policijsku postaju Mostar Centar A.S. iz Mostara prijavila je da joj je u Ulici biskupa Čule, kod benzinske crpke Lamina, s leđa prišla nepoznata muška osoba koja ju je odgurnula te joj otrgla torbu s ramena.

Istog dana u Policijsku postaju Mostar Sjever prijavljena je provala u džamiju u mjestu Podgorani. Policijska patrola ubrzo je pronašla počinitelje, a radi se o maloljetnim E.Dž. (2011. godište) i S.Dž. (2006. godište) iz naselja Salakovac.

U četvrtak, 21. studenog, oko 20:35 sati, patrola policije Policijske postaje KOnjic izvršića je kontrolu vozila Volkswagen Golf kojim je upravljao A.S. (2000.) iz Podorašca, a u vozilu se nalazio sumještanin O.P. (1996.) koji je policajcima dragovoljno predao jedan smotuljak zeljaste tvari zamotane u PVC foliju, a koja asocira na marihuanu.

U petak, 22. studenog, oko 4:40 sati u Policijsku postaju Mostar Centar djelatnik benzinske crpke OIL-AC prijavio je da je nepoznati migrant otuđio pet litara vina, tri limenke energetskog pića Red Bull i nekoliko vrećica čipsa.

Patrola policije je navedenoj crpki zatekla migranta koji nije posjedovao dokumente te je priveden u prostorije policijske postaje nakon čega je predan Odjelu za strance.

 

Kopirati
Drag cursor here to close