Teška nesreća

Mostar: Autom u banderu, vozač zadobio ozljede opasne po život

Vijesti / Crna Kronika | 27. 05. 2017. u 07:41 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teška prometna nesreća dogodila se u noći s petka na subotu u Mostaru.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, nesreća je zabilježena u 00:05 sati kada je automobil Golf skrenuo sa ceste i udario u stup ulične rasvjete na mostarskom Bulevaru, nedaleko od Franjevačke crkve.

U automobilu je bio samo vozač, M.P. (1972.) i ovom prilikom zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život. On je hospitaliziran u SKB Mostar.

Službenici Policijske uprave Mostar su po ovlaštenju dežurne tužiteljice uradili očevid na mjestu nesreće, a pri izvlačenju unesrećenog sudjelovali su i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.

Po naredbi dežurne tužiteljice, automobil je radi potrebe istražnih radnji izuzet u krug PU Mostar.

"M.P. (1972.) je hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lijecenje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja, iako su u pitanju teške tjelesne ozljede opasne po život", navedeno je za Bljesak.info iz Ureda za informiranje SKB Mostar.

Osim ove, službenici MUP-a HNŽ su u protekla 24 sata zabilježili još pet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Kopirati
Drag cursor here to close