Katarina Butrica

Mjesto Kotezi: Pronađeno beživotno tijelo studentice iz Dubrovnika

Gorski spašavatelji iz HGSS Čapljina pronašli su kod mjesta Kotezi vozilo koje je sletjelo s ceste i u njemu beživotno tijelo.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 11. 2019. u 11:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Katarina Butrica

Tijelo studentice Katarine Butrice iz Dubrovnika pronađeno je u nedjelju u vozilu koje je sletjelo s ceste u mjestu Kotezi (RS).

''Na području Policijske uprave Trebinje od Ravnog prema Ljubinju sletjelo je vozilo u provaliju u kojem je bila studentica Katarina Butrica za kojom se traga od subote'', rečeno je za Bljesak.info iz Operativnog centra MUP-a HNŽ-a.

Podsjetimo, Katarina je u subotu krenula iz Dubrovnika prema Mostaru u osobnom automobilu, a od tada joj izgubio svaki trag. Vozila se u automobilu marke Citroen C2, a u Mostar se uputila na fakultet gdje je studirala Engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Na poziv Hrvatske gorske službe spašavanja stanice Dubrovnik pripadnici gorskih službi spašavanja iz Bosne i Hercegovine uključili su se u nedjelju ujutro u potragu za nestalom Katarinom.

Gorski spašavatelji iz HGSS Čapljina odmah su izašli na teren i slijedom prikupljenih informacija pretraživali područje uz cestu Ravno-Ljubinje tražeći vozilo nestale osobe. U 11 sati kod mjesta Kotezi pronađeno je vozilo koje je sletjelo s ceste i u njemu beživotno tijelo.

Na licu mjesta uz pripadnike gorskih službi spašavanja su vatrogasci iz Stoca i Ljubinja.

Podsjetimo, za Katarinom je u subotu krenula potraga putem društvenih mreža, nakon što je posljednji put viđena prelaskom graničnog prijelaza Čepikuće.

Snimka automobila s nadzorne kamere
Kopirati
Drag cursor here to close