Bihać

Sukob migranata: Jedan smrtno stradao, jedan ozlijeđen

Sukob migranata u Bihaću, jedna osoba smrtno stradala
Vijesti / Crna Kronika | 07. 06. 2021. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Iz Uprave policije Unsko-sanskog kantona (USK) i Kantonalnog tužiteljstva potvrđeno je kako je rano jutros oko dva sata u bihaćkom naselju Žegar došlo do međusobnog sukobu migranata, u kojem je jedna osoba smrtno stradala.

''Na području naselja Žegar i vijenca ispod Plješevice u ranim jutarnjim satima dogodila su se krivična djela ubojstva i ubojstva u pokušaju. Jedna osoba je zadobila tjelesne ozljede opasne po život uslijed kojih je nažalost preminulo, dok je druga povrijeđena osoba hospitalizirana u Kantonalnoj bolnici 'Dr. Irfan Ljubijankić' gdje joj pružena adekvatna liječnička pomoć. Oštećene osobe su migranti, odnosno državljani Afganistana i Pakistana'', izjavila je glasnogovornica Kantonalnog tužiteljstva USK Jasmina Husić za agenciju Fena.

Naglašeno je da se trenutno pod nadzorom postupajućeg tužitelja provode detaljne istražne radnje, s ciljem pribavljanja dokaza, utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja, te pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

Ovo je nažalost još jedan u nizu međusobnih sukoba migranata na području Bihaća i Velike Kladuše, koji je za posljedicu imao smrtni ishod ili nanošenje teških tjelesnih ozljeda, piše Fena.

Kopirati
Drag cursor here to close