Stanari

Migranti pokrali putnike, zaustavili vlak i pobjegli

Slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Stanari, a dogodio se nakon prolaska vlaka kroz željezničku stanicu u Stanarima.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 01. 2019. u 11:07 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Željeznice FBIH / Talgo vlak

Skupina od pet migranata jučer je pomoću 'ručne kočnice' zaustavila vlak na otvorenoj pruzi, nakon čega su izašli i udaljili se u nepoznatom pravcu. 

U pitanju je putnički vlak, koji prometuje na relaciji Bihać-Sarajevo, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj. 

Slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Stanari, a dogodio se nakon prolaska vlaka kroz željezničku stanicu u Stanarima. 

Nakon obavljenog razgovora s putnicima prijavitelj slučaja je došao do saznanja da je navedena grupa migranata od jednog putnika otuđila torbicu s neutvrđenim iznosom novca te da su od drugih putnika otuđili hranu i punjač za mobilni telefon. 

U tijeku je rad po navedenom slučaju.

Priopćenje Željeznica FBiH

Poštovani, zbog objave pojedinih medijskih portala da se dogodila krađa u Talgo vlaku, dužni smo da Vam priopćimo sljedeće:

"Mnogi mediji plasiraju pogrešne informacije, ne misleći na posljedice. Nikakva krađa se nije dogodila u Talgo vlaku, niti je itko od putnika ikada bio izložen nečemu sličnom. U pratnji vlaka uvijek je radnik Unutarnje Službe za zaštitu Željeznica FBiH koji brine za sigurnost u vlaku. Navedeni putnici koji su nasilno napustili vlak su napravili manji incident i pobjegli kako ne bi snosili posljedice".

Zahvaljujemo se svima na ukazanom povjerenju.

Kopirati
Drag cursor here to close