Dženan

Memić: Facebook status putokaz da je Alisa umiješana u ubojstvo

''Znali smo da je Alisa umiješana, jer ona je to na tako drzak način radila od početka.''
Vijesti / Crna Kronika | 04. 05. 2021. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Faktor / Alisa Mutap

Muriz Memić, otac ubijenog mladića Dženana, kaže da je trenutak kada će Alisa Mutap odgovarati za umješanost u smrt njegovog sina Dženana veoma blizu.

On je za Dnevni avaz prokomentirao status koji je Mutap objavila na Facebooku 8. veljače 2016. godine, kobne noći kada je Dženan napadnut i teško povrijeđen.

"Nikada rezerva. Nikada druga. Sve ili ništa. Poštovanje ili zbogom", napisala je tada Mutap, a Memiću je kako nam je ispričao to bio putokaz da je ona debelo umješana u ovaj mučni slučaj.

Sedam dana kasnije Dženan je umro i od tada kreće bjesomučna borba obitelji Memić i građana Sarajeva za istinu o njegovoj smrti.

''Kada smo vidjeli taj status usmjerio nas je ka eventualnom motivu. Znali smo da je Alisa umiješana, jer ona je to na tako drzak način radila od početka. Nije tu bilo ni kajanja, ni plakanja. Znamo i za poruke koje su u MUP-u KS izbrisane iz Dženanovog mobitela. Tu je pisalo da se Alisa s nekim treba sastati. Ona je suučesnik i kad - tad doćiće dan da kada će ona odgovarati. Ako je njen otac Zijad u pritvoru, mora i Alisa biti'', kaže Memić.

On tvrdi da je amnezija kojom se Alisa branila prošlost, te da je zapravo nikada nije ni imala.

''A, i za tu dijagnozu će netko odgovarati, odnosno oni koji su joj to osigurali. Opet kažem kada sam vidio taj status znao sam 100 posto da je umješana, a tome su u prilog išle i nove informacije koje sam u međuvremenu dobio. Samo to brisanje poruka je bilo dovoljno za našu sumnju. Bilo nam je jasno da se radi o zataškavanju i evo koliko traje ta borba i oni se još ne mire s tim. I sada obitelji uhićenih policajaca mene osuđuju što su u pritvoru. Ne vjerujem da su Hasan Dupovac i Josip Barić kod kuće ispričali istinu šta su sve radili. Što se tiče Alise nju netko pogrešno savjetuje. Znam ja cijelu istinu, uskoro će se vidjeti kakva je osoba Alisa Mutap. Uskoro će ona odgovarati, taj trenutak je vrlo blizu'', kazao  je Memić.

Kopirati
Drag cursor here to close