Prometna nesreća

Među 14 poginulih u Makedoniji zasad nema identificiranih državljana BiH

Privremeni otpravnik poslova BiH u Veleposlanstvu BiH u Skoplju Jasmin Gagula je u stalnom kontaktu sa nadležnim istražnim organima u nastojanju da dobije najaktualnije informacije u skladu sa tijekom indentifikacije.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 02. 2019. u 11:09 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 13. veljače, na autoputu Skoplje - Tetovo kod sela Laskarci, među 14 poginulih za sada nema identificiranih državljana Bosne i Hercegovine, izjavio je za Fenu ministar savjetnik Nebojša Regoje, portparol Ministarstva vanjskih poslova BiH. 

Po njegovim riječima, privremeni otpravnik poslova BiH u Veleposlanstvu BiH u Skoplju Jasmin Gagula je u stalnom kontaktu sa nadležnim istražnim organima u nastojanju da dobije najaktualnije informacije u skladu sa tijekom indentifikacije. 

Otpravnik poslova Gagula je i u kontaktu sa kolegama iz veleposlanstava država regije, iz zemalja za koje postoji mogućnost da su njihovi državljani bili putnici u autobusu, kako bi koordinirali aktivnosti i razmijenili informacije. 

Za sada se niko od naših državljana nije obratio Veleposlanstvu BiH u Skoplju sa zahtjevom za pomoć, a osoblje veleposlanstva će nastojati da našu javnost obavijesti o svim eventualnm novim informacijama vezanim za državljane BiH, te pruži konzularnu pomoć našim državljanima, ukoliko se za to ukaže potreba, istaknuo je Regoje. 

''Koristim ovu priliku da u ime Ministarstva vanjskih poslova BiH izrazim nadu da se broj poginulih neće dalje povećavati, te da da svim članovima porodica nastradalih uputim izraze saučešća, a da povrijeđenim poželim brzi oporavak '', rekao je Regoje za Fenu.

Kopirati
Drag cursor here to close