MUP HNŽ

Policija će dobiti specijaliziranu opremu za lov na Gačića

Iz policije upozoravaju da se radi o veoma opasnoj osobi, od ranije osuđivanom višestrukom ubojici, naoružanom i opasnom.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 02. 2019. u 14:45 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Policija još intenzivnije nastavlja potragu za Edinom Gačićem (43) iz Banja Luke zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo'',  izjavio je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Ljudevit Marić. 

Edin Gačić iz Banja Luke sumnjiči se da je 4. veljače u 7.30 sati u mjestu Podorašac u Konjicu ubio S. S. (39) i od tada je u bijegu.  

''Operativna potraga za Gačićem vrši se u nekim dijelovima općine Konjic, a istodobno se mole građani da surađuju s policijom te da je obavještavaju ako imaju bilo kakve informacije u svezi s njim'', kazao je Marić. 

Dodao je kako će, prema ukazanim potrebama, na terenu biti angažirana i Jedinica za operativnu potporu MUP-a HNŽ-a, a od Federalne uprave policije koristit će se specijalizirana oprema za operativnu potragu predviđenu za sve vremenske uvjete. 

 Iz policije upozoravaju da se radi o veoma opasnoj osobi, od ranije osuđivanom višestrukom ubojici, naoružanom i opasnom.

Kopirati
Drag cursor here to close