Orašje

Maloljetnik policiji predao tri stabljike zelene boje

Maloljetnik je u cijelosti i priznao, da je vlasnik i plantaže na kojoj su pronađene četiri stabljike indijske konoplje…
Vijesti / Crna Kronika | 05. 10. 2020. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavljajući pojačan rad na otkrivanju i dokumentiranju kaznenih djela iz oblasti zlouporaba opojnih droga službenici kriminalističke policije MUP-a Posavske županije su temeljem prethodno prikupljenih kriminalističko-obavještajnih saznanja doznali da maloljetnik iz Donje Mahale, općina Orašje kod sebe posjeduje opojnu drogu marihuanu, priopćeno je iz MUP-a ove županije.

Maloljetnik je, navodi se, doveden u službene prostorije PS Orašje, gdje je policijskim službenicima ''predao tri stabljike zelene boje koje svojim izgledom podsjećaju na stabljike indijske konoplje'' čime je počinio krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, a o čemu je obaviješten nadležni tužitelj.

''Provodeći kriminalističko istraživanje policijski službenici su došli do saznanja, a maloljetnik je u cijelosti i priznao, da je vlasnik i plantaže na kojoj su pronađene četiri stabljike indijske konoplje, a koju plantažu su službenici kriminalističke policije pronašli 29. rujna na lokalitetu Mlake u blizini Vodotornja u Donjoj Mahali, općina Orašje.  Zbog toga će protiv maloljetnika nadležnom tužiteljstvu Posavske županije biti podnesen izvještaj o izvršenom krivičnom neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'', navela je policija.

Kopirati
Drag cursor here to close