Banja Luka

Maloljetna osoba ranjena u dvorištu

Iz Policijske uprave (PU) Banjaluka danas je priopćeno da je maloljetna osoba smještena na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske i nije životno ugrožena.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 01. 2020. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijskoj postaji  Laktaši u subotu je iz Doma zdravlja Laktaši prijavljeno da se za medicinsku pomoć obratilo maloljetna osoba koje je istog dana, dok se nalazilo u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Trn zadobilo prostrijelnu ranu u predjelu desne noge, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz Policijske uprave (PU) Banja Luka danas je priopćeno da je maloljetna osoba smještena na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske i nije životno ugrožena.

"Policijski službenici Policijske stanice Laktaši poduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja kaznenog djela 'Izazivanje opće opasnosti'", navodi se u priopćenju iz PU Banja Luka.

O ovom slučaju obaviješten je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka koji se izjasnio da se radi o kaznenom djelu "Izazivanje opće opasnosti", kao i da se nastavi rad na navedenom predmetu.

"Policijska uprava Banja Luka, još jednom, apelira na sve građane da se uzdrže od nezakonite upotrebe vatrenog oružja, kako bi zaštitili svoj život i život ljudi u svojoj okolini", navodi se u priopćenju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close