Nakon ubojstva u Londonu

Majka ubijenog Svena Badžaka traži pomoć Borisa Johnsona

Njegova majka, Jasna Badžak (49), objavila je fotografije svoga sina s britanskim premijerom Borisom Johnsonom od koga je zatražila pomoć.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 02. 2021. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sven Badžak (22), koji je napadnut jučer u Londonu, preminuo je na ulici. Ovaj napad šokirao je Britaniju, posebno što se radi o mladiću, studentu koji nije bio sklon nikakvim problemima.

Njegova majka, Jasna Badžak (49), objavila je fotografije svoga sina s britanskim premijerom Borisom Johnsonom od koga je zatražila pomoć.

''Borise, ovo je moj sin jedinac Sven s tobom. Poznao si ga dok sam ti pomagala tijekom tvoje kampanje. Molim vas da mi netko pomogne nakon svega što sam učinila za vas'', napisala je njegova majka.


Njegova majka također je za britanske medije kazala da joj policija nije dopustila da vidi sina nakon što je nasmrt izboden.

''Bio je najpristojniji dječak kojeg ste mogli zamisliti. Savršenih manira, govorio je savršen kraljevski engleski. Uvijek je ljude pozdravljao i pitao ih može li im pomoći. Kad bismo u autu prošli pored kola hitne pomoći, natjerao bi nas da se zaustavimo i pitao bi treba li im pomoć'' izjavila je Jasna Badžak, ranije za medije.

Sven se bavio glumom, modelingom, a završio je uglednu privatnu londonsku školu, zatim je pohađao univerzitet "Roehampton", gdje je studirao sociologiju.

Njegova majka Jasna Badžak također je potvrdila da je Sven išao u istu privatnu školu kao i princ William i Harry.

Njegova majka, koja je iz ratnog Mostara izbjegla u London, kazala je da je njen sin mrzio svaku vrstu nasilja.

Foto: Dailymail / Sven Badžak

''Nekad mi je kalašnjikov bio uperen u lice, pa se nisam osjećala ni sigurno u Velikoj Britaniji. Moj sin se gnušao nasilja. Odbijala sam mu davati skupocjene stvari da ga neko ne bi napao. Sven nikada ne bi nikoga povrijedio, pomagao bi staricama na ulici, davao novac beskućnicima'', ispričala je Jasna za britanske medije.

Jasna je također na svom Twitteru objavila i fotografije svoga sina s bivšim britanskim premijerom David Cameron te bivšim ministrom financija Georgeom Osborne.

Kopirati
Drag cursor here to close