Istraga

Ljubušak poginuo u teškoj nesreći na ulazu u Mostar

Vijesti / Crna Kronika | 14. 05. 2017. u 18:37 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U teškoj prometnoj nesreći koja se protekle noći dogodila na sjevernom ulazu u Mostar, kod benzinske crpke 'Gazprom' smrtno je stradao I.V. (1983.) s područja Ljubuškog, navodi se iz županijskog tužiteljstva.

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije se navodi da su teške tjelesne ozljede zadobili Dž.S. i B.D., dok su lakše ozlijeđeni članovi iste obitelji M.G., A.G., A.G. i G.S.

Kako je Bljesak.info neslužbeno saznao, teške i po život opasne ozljede zadobio je Dž.S. Prometna nesreća se dogodila u nedjelju ujutro oko 1:50 sati na magistralnoj cesti M-17, kod benzinske crpke 'Gazprom', na sjevernom ulazu u Mostar.

Sudjelovali su automobili Škoda Fabia, Mercedes, Golf 3, te parkirani automobil Ford Mondeo.

Odmah nakon sudara u pomoć ozlijeđenima priskočili su radnici benzinske crpke, drugi sudionici u prometu koji su se zatekli na mjestu nesreće, a ubrzo su stigla i vozila hitne pomoći koji su ozlijeđene prebacili u mostarske zdravstvene ustanove.

Golf, Mercedes i Škoda su, po naredbi tužitelja, specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk' prebačeni u krug PU Mostar radi daljeg vještačenja.

Kopirati
Drag cursor here to close