Tužiteljstvo ŽZH

Ljubušak negirao da je kupio drogu iako mu je policija pronašla ''speed''

Radi boljeg razumijevanja postupka, s obzirom da je optuženi negirao krivnju, predmet će se proslijediti sucu radi zakazivanja glavne rasprave
Vijesti / Crna Kronika | 27. 10. 2017. u 16:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak, 26. listopada 2017. godine pred sucem za prethodno saslušanje Općinskog suda u Ljubuškom optuženi Željko Rupčić je izjavio da nije kriv za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnu drogu, potvrđeno je za Bljesak.info iz nadležnog tužiteljstva.
 
Optužnicom Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke optuženom je stavljeno na teret da je 15. siječnja 2017. godine u Mostaru, od njemu poznate osobe, kupio opojnu drogu ''Speed'', znajući da je kupovina i prodaja iste zakonom zabranjena. Istog dana prilikom kontrole prometa optuženi je zaustavljen od strane djelatnika PU Ljubuški u mjestu Mostarska vrata, općina Ljubuški. Kod optuženog je pronađena opojna droga ''Speed''. neto mase 90,120 grama, digitalna vaga i makazice na kojima su pronađeni tragovi opojne droge.
 
''Radi boljeg razumijevanja postupka, s obzirom da je optuženi negirao krivnju, predmet će se proslijediti sucu radi zakazivanja glavne rasprave, na kojoj je tužiteljstvo dužno dokazati da je optuženi kriv za kazneno djelo za koje se tereti. Dakle, teret dokazivanja je na tužiteljstvu'', izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close