MUP

Ljubušak bez vozačke pao u Uskoplju

Vijesti / Crna Kronika | 16. 01. 2017. u 09:46 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Uskoplju je privremeno je oduzeto vozilo "Passat", kojim je upravljao M.P., rođen 1992. godine iz Ljubuškog, za kojeg je provjerom ustanovljeno da vozilom upravlja bez vozačke dozvole, te da ima veći broj prekršaja, a da nije uplatio novčane kazne u iznosu od 2.120 KM, priopćio je MUP Srednjobosanske županije koji je tijekom vikenda nastavio s provođenjem pojačanih mjera sigurnosti.

Po različitim osnovama, a najčešće zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, iz prometa su isključena 23 vozača i 13 vozila, a zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručen je ukupno 291 prekršajni nalog, dok je mobilnim radarom evidentirano ukupno 59 slučajeva prekoračenja dozvoljene brzine.

Privremeno je oduzeto šest vozila od osoba za koje je utvrđeno da su višestruki povratnici u vršenju najtežih prometnih prekršaja i da, do sada izrečene sankcije nisu postigle svrhu, te su osobe nastavile sa vršenjem prekršaja.

Tako je u mjestu Mehurić, općina Travnik, oduzeto vozilo "Golf 3", bez registarskih oznaka, kojim je upravljao S.H., rođen 1981. godine iz Travnika.

U Jajcu je privremeno oduzeto vozilo od osobe za koju je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola, te da je višestruki povratnik u vršenju prekršaja i da ima veći iznos neuplaćenih novčanih kazni. Radi se o osobi inicijala N.P., rođenoj 1981. godine, iz mjesta Jezero, od kojeg je oduzeto vozilo "Golf V".
Kontrola rada ugostiteljskih objekata vršena je na području Novog Travnika, te na području Travnika.

U Novom Travniku službenici policije su podnijeli prekršajne prijave protiv dva vlasnika ugostiteljskih objekata zbog prekoračenja općinske odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, dok je na Babanovcu izvršena racija u ugostiteljskom objektu "Pivnica Vlašić", gdje je kod 18 osoba pronađena droga.

Kopirati
Drag cursor here to close