Očekuje se pomoć

Livno: U potragu za nestalim starcem uključuje se vojska

Pregledom video nadzora na dan nestanka spomenuti je lociran u krugu livanjske Carine zbog čega je posebno dobro pretražen taj dio grada, kao i okolna sela.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 07. 2019. u 18:02 Fena
Kopirati

Djelatnici MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) zajedno sa županijskom Gorskom službom za spašavanje, Vatrogasnim društvom Livno i ostalim policijskim agencijama i dalje tragaju za nestalim 77-godišnjim Mićom Kneževićem iz Drvara koji se 5. srpnja iz Medicinskog centra Livno udaljio u nepoznatom pravcu. 

Kako su istaknuli iz MUP-a HBŽ-a, proteklih par dana poduzet je veći broj mjera i radnji u cilju pronalaska Miće Kneževića. Tako je u više navrata podizana bespilotna letjelica - dron, angažiran potražni pas, zatim pregledan video nadzor, a svo raspoloživo ljudstvo bilo je na terenu, no zasad bez uspjeha.  

Pregledom video nadzora na dan nestanka spomenuti je lociran u krugu livanjske Carine zbog čega je posebno dobro pretražen taj dio grada, kao i okolna sela.  

Foto: Mićo Knežević, nestala osoba / Foto: Livno online

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na to da dosadašnja potraga nije pokazala rezultate, policija nastavlja s daljnjom potragom, te su u pomoć pozvani i pripadnici Oružanih snaga BiH. 

Iz MUP-a su uputili zamolbu građanima da također pomognu u potrazi za nestalim te da ako posjeduju bilo kakva informacije ili uoče 77-godišnjeg muškarca, prosječne visine u svijetlo zeleno i kariranoj košulji i tamo sivim hlačama, te crnim cipelama to odmah jave policiji ili na broj 122. 

Podsjećamo, Mićo Knežević iz Drvara je u petak, 5. srpnja, oko 17 sati samovoljno napustio interni odjel Županijske bolnice u Livnu te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Kopirati