Carina

Lažne robne etikete i parfemi na putu prema 'Arizoni'

Prekršaj je otkriven u kamionu skopskih registarskih oznaka koji je natovaren s više od 21 tone razne robe iz Turske putovao prema tržnici "Arizona"
Vijesti / Crna Kronika | 28. 12. 2018. u 12:03 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanski carinici u četvrtak su na graničnom prijelazu Gradina, prilikom ulaska u Srbiju spriječili krijumčarenje gotovo 2.000 etiketa s nazivom poznatog brenda Tommy Hilfiger te 75 bočica parfema za koje se također sumnja da su krivotvoreni. 

Prekršaj je otkriven u kamionu skopskih registarskih oznaka koji je natovaren s više od 21 tone razne robe iz Turske putovao prema tržnici "Arizona" u Bosni i Hercegovini, priopćila je u petak na svojim internetskim stranicama srbijanska Uprava carine. 

Carinici su prilikom pregleda kamiona u kasetama ispod kreveta u kabini, kao i u boksovima ispod lanaca za snijeg otkrili robu za koju se kao vlasnik prijavio 45-godišnji suvozač, državljanin BiH. 

Riječ je o 1.850 platnenih, samoljepljivih i kartonskih etiketa s nazivom brenda 'Tommy Hilfiger',  kao i 75 boca parfema raznih poznatih robnih marki za koje se sumnja da nisu originalne. 

Krijumčarena roba privremeno je zadržana do okončanja postupka protiv suvozača.

Kopirati
Drag cursor here to close