Sarajevo

Kradljivci automobila ubili policajca!

''Automafijaši su zasuli rafalnom paljbom iz automatske puške, najvjerojatnije kalašnjikov, policijsku patrolu, koja ih je zatekla u krađi Golfa 6 bijele boje''.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 10. 2018. u 07:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan policajac je ubijen, a drugom s liječnici bore za život nakon pucnjave koja se dogodila u petak ujutro oko 4:50 sati u sarajevskom naselju Alipašino Polje.

Kako je objavio Avaz, ''automafijaši su zasuli rafalnom paljbom iz automatske puške, najvjerojatnije kalašnjikov, policijsku patrolu, koja ih je zatekla u krađi Golfa 6 bijele boje''.

Drama se, navodi Avaz dalje, odigrala na parkingu, a policajci su tijekom redovne kontrole naišli na kradljivce. Odmah nakon što su naišli, jedan od lopova potegao je oružje, te je na licu mjesta ubio jednog policajca, dok je drugi teško ranjen i liječnici mu se bore za život.

Foto: Anadolija / Automafijaši su policiju zasuli rafalnom paljbom iz automatske puške

Sarajevske novine navode kako je život na zadatku izgubio dugogodišnji, iskusni policajac Adis Šehović, a ranjeni policajac je Davor Vujnović.

Kradljivci su se dovezli s dva automobile, Range Roverom i crnim Golfom V. Tijekom noći, sumnjaju istražitelji pokušali su ukrasti još jedno vozilo na području Općine Centar, ali ih je u tome spriječila policija.

Nakon što su pucali pobjegli su u pravcu OŠ Meša Selimović. Odmah je putem radio veze obaviješten i MUP RS da bi se blokirali svi prilazi. Na licu mjesta nalaze se na desetine policajaca te su sve smjene dignute i MUP KS sve raspoložive snage dao je u potragu za počiniteljima. 

Kopirati
Drag cursor here to close