Teže ozlijede

Konjic: Teško ozlijeđen u tučnjavi zbog šume

Vijesti / Crna Kronika | 18. 05. 2017. u 09:40 R.I.
Kopirati

U srijedu Policijskoj stanici Konjic obratio se M. V. (1956) iz Ljesovine, općina Konjic, i prijavio da ga je fizički napao Đ. T. (1976) te mu nanio teške tjelesne ozljede. Razlog fizičkog napada je spor oko sječe šume.

U Općoj bolnici Konjic kod oštećenog su utvrđene teške tjelesne ozljede u vidu više krvnih podljeva i nagnječenja u predjelu glave i leđa, te prijelom jednog rebra.

''Osoba Đ.T. je uhićena i smješten u prostorije za zadržavanje PS Konjic. O svemu je upoznata krim-policija'', izvijestio je županijski MUP na svojim internetskim stranicama.

Inače, u protekla 24 sata u oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je pet prijava.

U oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja, a u oblasti sigurnosti prometa jedna prometna nezgoda u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.