Događaji

Konjic: Hodao gradom s puškom u ruci; Policija: Ne treba dizati tenzije

Vijesti / Crna Kronika | 03. 12. 2015. u 15:27 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak navečer dva događaja uznemirila su stanovnike Konjica. Naime, kako Bljesak.info saznaje prvi događaj zbio se na ulicama Konjica kada je muškarac sa puškom u ruci hodao gradom.

Na svu sreću oružje nije upotrijebio, ali je zavladala uznemirenost među stanovništvom. Stanovnici Konjica odmah su pozvali policijske službenike koji su ga nakon 15-tak minuta priveli u PU Konjic.

Iz MUP-a HNŽ, ali i iz PU Konjic za Bljesak.info potvrđen je ovaj incident, te su istaknuli kako je ova osoba od ranije poznata policijskim organima, te da taj muškarac konzumira narkotička sredstva i alkohol. U trenutku privođenja, muškarac je alkotestiran i prema podacima iz PU Konjic u krvi je imao oko tri promila alkohola.

Drugi događaj dogodio se istu večer u jednom ugostiteljskom objektu u Konjicu gdje je nepoznati muškarac prijetio da će aktivirati bombu. I u ovom slučaju upućen je poziv policijskim službenicima, koji su priveli ovog muškarca.

Pretresom, kod njega su pronađene dvije ručne bombe koje, na svu sreću, nije aktivirao. Neslužbeno saznajemo da je došlo do svađe u ugostiteljskom objektu, kada je u jednom trenutku privedeni muškarac zaprijetio aktiviranjem bombe.

Iz PU Konjic mole stanovništvo da, ukoliko primjete bilo kakvo sumnjivo ponašanje osoba da to mogu prijaviti besplatnim pozivom na broj 122. Skrenuta je pažnja da ovi događaji ne trebaju biti povod za dodatno podizanje tenzija kako to pojedini žele prikazati, priopćeno je iz PU Konjic za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close