Razbijena stakla

Konjic: Petnaestak maskiranih napadača napalo ekipu BHRT-a

U ovom incidentu ozlijeđen je vozač, a na kombiju tv ekipe je pričinjena materijalna šteta.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 08. 2018. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: BHRT / Na kombiju je nastala materijalna šteta

Nepoznata grupa napadača sinoć je u Konjicu napala ekipu BHRT-a koja se vraćala iz Širokog Brijega sa utakmice nogometne Premijer lige Široki Brijeg – Sloboda. U ovom incidentu ozlijeđen je vozač, a na kombiju tv ekipe je pričinjena materijalna šteta, javio je BHRT.

“Noćas oko 23:50 u ulici Kolonija u Konjicu grupa od petnaestak maskiranih mladića, odjevenih u crvene majice s povezima preko glave napali su ekipu BHRT-a. U incidentu je ozlijeđen vozač, a na kombiju su polomljena stakla i pričinjena je znatna materijalna šteta. Vozač je uspio pobjeći u prostorije Policijske postaje Konjic”, izjavio je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Ekipa BHRT-a je napad prijavila Policijskoj upravi (PU) Konjic, čiji su službenici napravili očevid i trenutno rade na otkrivanju počinitelja ovog incidenta, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Sindikat osuđuje napad na ekipe BHRT-a u Konjicu

Samostalni sindikat radnika u BHRT-u najoštrije osuđuje sinoćnji vandalski čin napada na njihove kolege u Konjicu. 

''Nažalost, ovo nije prvi put da ekipe BHRT-a budu napadnute, a to je naročito izraženo kada ekipe BHRT-a rade prenose sportskih dešavanja u našoj zemlji. Zbog toga tražimo od svih odgovornih da zaštite radnike BHRT-a u obavljanju njihovih zadataka, a od organa gonjenja da vandale privedu pravdi'', priopćeno je iz  Samostalnog sindikata radnika u BHRT-u.

Kopirati
Drag cursor here to close