Široki Brijeg

Konačno se oglasio MUP ŽZH: Bit će izvršena obdukcija tijela preminulih

Tijela preminulih I.C. (1981.) i A.Z. (1995.) prebačena su u mrtvačnicu Bijeli Brijeg u Mostaru nad kojima će se u nedjelju, 28. srpnja 2019. godine, izvršiti obdukcija.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 07. 2019. u 22:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

O tragediji u kojoj su smrtno stradali brat i sestra, koja je u petak potresla Široki Brijeg, končano se u petak kasno navečer putem priopćenja na službenoj web stranici oglasila Uprava policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Iz policije navode da je u petak, 26. srpnja, u 17:15 sati operativno dežurstvo Policijske uprave Široki zaprimilo prijavu da se u mjestu Dobrkovići, lokalitet Donji Cigići, u Širokom Brijegu u vodospremniku, tzv. čatrnja, nalaze tri osobe u besvjesnom stanju.

''Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja su upućeni policijski službenici PU Široki Brijeg, kao i djelatnici Gorske službe spašavanja Široki Brijeg i Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su zatekli tri osobe u besvjesnom stanju i to A.Z. (1995.), I.C. (1975.) i I.C. (1981.) te su ih djelatnici Doma zdravlja Široki Brijeg kolima hitne pomoći odvezli radi pružanja pomoći, nakon čega smo od strane Doma zdravlja obavješteni da su I.C. (1981.) i A.Z. (1995.) preminuli dok se I.C. (1975.) nalazi u SKB Mostar'', navode iz MUP-a ŽZH.

Ranije je za Bljesak.info iz SKB Mostar potvrđeno da se muškarac I.C. nalazi izvan životne opasnosti.

Tijela preminulih I.C. (1981.) i A.Z. (1995.) prebačena su u mrtvačnicu Bijeli Brijeg u Mostaru nad kojima će se u nedjelju, 28. srpnja 2019. godine, izvršiti obdukcija. O svemu naprijed navedenom obaviješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu te će po kompletiranju predmeta biti upućeno odgovarajuće izvješće, zaključili su iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Podsjećamo, Bljesak.info je odmah po saznanju o tragičnom događaju pokušao kontaktirati glasnogovornika Uprave policije MUP-a ŽZH koji se nije javljao na telefon nakon čega smo kontaktirali Operativni centar MUP-a ŽZH iz kojeg su nam poručili da ne mogu dati informacije bez glasnogovornika.

Kopirati
Drag cursor here to close