Policijska istraga

Istraga ubojstva Krunića i Pavlovića: Policija pronašla kilogram i pol kokaina

Pored droge pronađena su dva pištolja, dvije digitalne vage za precizno mjerenje, dva detonatora – inicijalne kapisle, dva pakovanja TNT eksploziva...
Vijesti / Crna Kronika | 06. 06. 2019. u 10:10 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je u srijedu, u okviru istrage kaznenog djela teškog ubojtva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju Gorana Ilića, u podrumskim prostorijama na području Grada Banja Luka pronašla i izuzela određene predmete i tragove koji se mogu dovesti u vezu sa ovim kaznenim djelima.

''Na navedenoj lokaciji, koja se dovodi u vezu sa ubijenim Željkom Kovačevićem, pronađeno je oko 1,5 kg bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, upakovane u više različitih pakovanja, dva pištolja, dvije digitalne vage za precizno mjerenje, dva detonatora – inicijalne kapisle, dva pakovanja TNT eksploziva, određenu količinu metaka, mobilne telefone, podesni alat za obijanje brava, kao i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem kaznenih djela'', priopćeno je danas iz MUPRS-a.

Policijski službenici Uprave za organizirani i i teški kriminalitet pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organiziranog i najtežih oblika gospodarskog kriminala, nastavljaju rad na rješavanju ovih kaznenih djela.

Krunić i njegov pratitelj Žarko Pavlović ubijeni su 22. travnja u Glamočanima, kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, Krunićev vozač, ranjen.

Zbog sumnje da su izvršitelji ovog teškog ubistva, policija RS-a je uhitila Emilija Baldu i Gorana Milanovića, dok se traga za Benedijem Đukanovićem, koji je u bijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close