Ledinac

Kod Gruda zaplijenjena dva kilograma marihuane, uhićene dvije osobe

U akciji su uhićene dvije osobe R.P. (29) iz Hamzića kod Čitluka te J.S. (27) iz Gruda.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 11. 2018. u 17:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva kilograma marihuane zaplijenjeno je u petak, 16. studenog, u selu Ledinac kod Gruda, objavio je MUP Županije Zapadnohercegovačke.

U akciji su uhićene dvije osobe R.P. (29) iz Hamzića kod Čitluka te J.S. (27) iz Gruda, a na teret im se stavlja kazneno djelo iz oblasti zlouporabe opojnih droga.

''Pretragom terena pronađena je crna torba (ruksak) u kojoj se nalazila digitalna vaga nepoznate marke i PVC vrećica u kojoj se nalazilo oko dva kilograma zelene biljne tvari koja svojim izgledom, bojom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Policijski službenici OKP PU Grude su otvorili kriminalističku obradu nad osobama lišenim slobode tijekom koje je utvrđeno da torba s navedenim predmetima u njoj pripada R.P. te je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika za KD iz čl 238 KZ FBiH, a izuzeta zelena biljna tvar bit će upućena na vještačenje'', navodi se u priopćenju Uprave policije MUP-a ŽZH te dodaje da je o događaju izvješten dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH te će protiv R.P. biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz članka 238 KZ FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close