Jedna osoba ozlijeđena

Kaos kod mrtvačnice u Širokom: Sudarila se četiri automobila

Kako doznaje Bljesak.info s mjesta nesreće, suvozačica iz automobila Škoda Octavia ozlijedila je vrat, a intervenirala je Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Široki Brijeg.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 06. 2018. u 16:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri automobila sudjelovala su u dvije prometne nesreće koje su se dogodile u kritičnom zavoju kod Gradske mrtvačnice u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Širokom Brijegu u isto vrijeme, točnije u utorak u 15:20 sati.

Kako doznaje Bljesak.info s mjesta nesreće, suvozačica iz automobila Škoda Octavia ozlijedila je vrat, a intervenirala je Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Široki Brijeg.

''U prvoj prometnoj nesreći sudarili su se Škoda Octavia i Volkswagen Lupo dok su se u drugoj nesreći sudarili Renault Scenic i Volkswagen Golf 3'', izjavio je za Bljesak.info Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

S terena doznajemo da se Scenic kretao iz smjera grada prema Brijegu te je zaobilazio prvu prometnu nesreću te se vratio u svoju traku da bi iz suprotnog smjera vozačica proklizala Golfom te je udarila u bočnu stranu Scenica.

Za vrijeme trajanja očevida, kojeg su izvršili policijski pripadnici Policijske uprave Široki Brijeg, dio Ulice kardinala Alojzija Stepinca je bio zatvoren do 15:50 sati, a do tada se prometovalo preko Gradske mrtvačnice.

Podsjećamo, prometne nesreće skoro su svakodnevnica u ovom zavoju, a posebice u vrijeme kiše kada je kolnik mokar što je bio slučaj i u ovim nesrećama. Zavoju je potrebna hitna sanacija i korekcija nagiba kako se ovakve stvari ne bi događale.

Također, u nedjelju nešto prije 18:00 sati dogodila se prometna nesreća kada je automobil VW Passat preletio preko zaštitne ograde i završio u provaliji, no na svu sreću vozač je u posljednji trenutak uspio iskočiti iz automobila.

Kopirati
Drag cursor here to close