Misterija

Kako su bankarice u Metkoviću uzele sedam milijuna kuna, u novcu i zlatu?

Navodi se kako nije riječ o "klasičnoj' pljački, već o financijskim transakcijama", zbog čega bi istraga mogla potrajati.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 04. 2019. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz dubrovačko-neretvanske policije u srijedu su poručili kako istražuju slučaj nestanka novca iz poslovnice Raiffeisen banke u Metkoviću, pošto je istraga u tijeku nisu mogli komentirati medijske napise da su dvije zaposlenice navodno pronevjerile oko sedam milijuna kuna u novcu i zlatu, a rekli su tek kako nije riječ o "klasičnoj pljački", već o "financijskim transakcijama".

Hini je to u srijedu izjavila glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Nevenka Bečić, navodeći da policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom istražuje slučaj nestanka novca iz jedne banke u Metkoviću, nakon što je prije nekoliko dana s tim u vezi podnesena kaznena prijava.

Bečić je istaknula kako nije riječ o "klasičnoj' pljački, već o financijskim transakcijama", zbog čega bi istraga mogla potrajati, objavila je Hina.

Nije mogla iznositi više o okolnostima nestanka novca te o kojem je iznosu riječ, kao niti o mogućim osumnjičenicima za tu krađu.

Pozivajući se na neslužbene izbore, lokalni mediji pak navode kako su dvije zaposlenice metkovske poslovnice Raiffeisen banke pronevjerile vrijednost od sedam milijuna kuna, u novcu i zlatu.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close