Ponijeri

Kakanj: 100 ljudi traga za nestalim 22-godišnjakom

Za 22-godišnjakom na terenu traga 100 ljudi.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 01. 2019. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Ponijera kod Kaknja i u nedjelju je nastavljena potraga za mladićem El-Eminom Hadžićem (1996.) iz Kaknja koji je nestao u četvrtak, 3. siječnja 2019. godine.

Federalna uprava civilne zaštite (FUCZ) na Ponijere je uputila timove s opremom za spašavanje u zimskim uvjetima i pse za pretragu terena s vodičima.

Na terenu je oko 100 ljudi, a osim pripadnika FUCZ-a, u potrazi sudjeluju i GSS u BiH i FBiH, stanice Srebrenik, Novi Grad Sarajevo, Visoko, Zavidovići i Ilidža, jedinica za podršku MUP-a Zeničko-dobojske županije, pripadnici Policijske postaje Kakanj, CZ Općine Kakanj, članovi Lovačkog društva ''Srndać'' iz Kaknja te određeni broj volontera.

JP ''Vodokom'' iz Kaknja očistilo je cestu do Ponijera strojevima (bageri i grtalice za snijeg) i čiste planirane trase ceste na kojima će, uz asistenciju policije, pripadnici FUCZ-a izvršiti pregled planiranog područja.

Općina Kakanj je osigurala 100 obroka i toplih napitaka za sudionike potrage, a vjetar i snijeg, koji je od sinoć napadao oko 50 cm, uvelike otežavaju potragu.  Nestanak 22-godišnjeg mladića El-Emina Hadžića prijavljen je Policijskoj postaji u Kaknju 4. siječnja ove godine, priopćeno je iz Federalne uprave civilne zaštite.

Kopirati
Drag cursor here to close