1000 KM kazne za Instagram status

Kada bi u Mostaru ovako krenuli kažnjavati .. nestalo bi papira za kazne!

Ženi iz Bosanske Gradiške inicijala B.B. uručen je prekršajni nalog i izrečena novčana kazna u iznosu od 1.000 КM, zbog, kako je priopćeno, kršenja odluke Vlade RS-a o zabrani izazivanja panike i nereda za vrijeme izvanredne situacije
Vijesti / Crna Kronika | 21. 03. 2020. u 15:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženi iz Bosanske Gradiške inicijala B.B. uručen je prekršajni nalog i izrečena novčana kazna u iznosu od 1.000 КM, zbog, kako je priopćeno, kršenja odluke Vlade RS-a o zabrani izazivanja panike i nereda za vrijeme izvanredne situacije u RS-u.

Iz Policijske uprave Gradiška su naveli da je B.B. na svom Instagram profilu, "biljchiii", između ostalog objavila "Hvalite Gradišku nema korone kako bi je uzdigli od svih gradova u RS.., a ovamo ženu u Gradišci skrivate da je i testirana i zaražena i već 7 dana u kućnom karantinu.. Pošto to radite takvi lažni mediji nam ne trebaju sve radite politički ne za zdravlje ljudi! Da je za naše zdravlje davno bi sve zatvorili na 28 dana i završili s tim".

''Na osnovu poduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, policijski službenici identificirali su B.B. koja je odmah i pozvana u prostorije Policijske uprave Gradiška te je priznala da je ona osobno objavila navedeno bez posebnog obrazloženja za isto'', navodi se u priopćenju.

O navedenom je putem telefona obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji se izjasnio da u konkretnom događaju ne postoje elementi krivičnog djela, već prekršaja po točki 2. Odluke Vlade RS o zabrani izazivanja panike i nereda za vrijeme izvanredne situacije na teritoriji RS, te je B.B. uručen prekršajni nalog i izrečena novčana kazna u iznosu od 1.000 КM. 

Kopirati
Drag cursor here to close