Tomislavgrad

Duvanjsko raskrižje smrti: Osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći životno ugrožena

Jedna osoba se nalazi u životno ugroženoj situaciji.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 05. 2018. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema informacijama županijskoga MUP-a, suputnica u vozilu Opel Vectra, (M.F. iz Rame, r. 1990.) koja je teško ozlijeđena u jučerašnjoj prometnoj nesreći u Tomislavgradu, nalazi se u životno ugroženoj situaciji te je tijekom jučerašnjega dana iz Županijske bolnice u Livnu prevezena u KBC Split.

Ostali sudionici u toj prometnoj prometnoj nezgodi zadobili su lakše tjelesne ozljede te im je liječnička pomoć pružena u tomislavgradskom Domu zdravlja, odnosno u Županijskoj bolnici u Livnu gdje su neki zadržani na daljnjem liječenju i promatranju, piše Tomislavcity.

Podsjetimo, ova prometna nezgoda dogodila se u utorak oko 17 sati u glavnoj tomislavgradskoj ulici, na raskrižju kod Brodomerkura, kada su se sudarila tri vozila: Opel Vectra, Renault 5 i Fiat Ducato za kojim su upravljali vozači iz Rame, Posušja i Tomislavgrada.

Policija za sada nema informacija što je uzrokovalo ovu prometnu nesreću, ali najavljuje da je, nakon dopisa djelatnika PU Tomislavgrad mjerodavnim službama i Općinskome vijeću Tomislavgrad, uskoro za očekivati pojačanu signalizaciju na tome križanju u cilju jačanja sigurnosti u prometu.  

Kopirati
Drag cursor here to close