Kazna

Jedanaest mjeseci zbog krađe Cartier ogrlice u Mostaru

Optuženom se u kaznu zatvora uračunava vrijeme provedeno u pritvoru počevši od 12.lipnja 2019. godine, pa sve do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 08. 2019. u 14:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski sud u Mostaru osudio je optuženog Admira Bislimia zvanog 'Ado' iz Mostara, zbog kaznenog djela Teška krađa, te mu izrekao kaznu zatvora u trajanju od jedanaest mjeseci.

''Dana 12. srpnja 2019. godine temeljem zaključene Nagodbe o priznanju krivnje između optuženog, njegovog branitelja i postupajućeg tužitelja, po Optužnici Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru, Općinski su u Mostaru donio osuđujuću presudu kojom je oglasio krivim optuženog Admira Bislimia zvanog 'Ado' iz Mostara, zbog kaznenog djela Teška krađa, te mu izrekao kaznu zatvora u trajanju od jedanaest mjeseci'', stoji u priopćenju Županijskog Tužiteljstav Mostar..

Optuženom se u kaznu zatvora uračunava vrijeme provedeno u pritvoru počevši od 12.lipnja 2019. godine, pa sve do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora.

''Naime, optuženom se stavljalo na teret da se dana 9.lipnja 2019. godine, oko 10,15 sati, u ulici Husnije Repca u Mostaru, kretao iza S. K. na udaljenosti od pola metra, prema ulazu br. 13, gdje navedena stanuje, pa kada se ista okrenula i upitala ga 'hoćete li ući', isti je s ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist, naglo rukama uhvatio zlatnu ogrlicu na vratu oštećene, jako je povukao prema sebi i uspio je otrgnuti, te uzeti, a zatim joj je trznuo i uzeo novčanik iz ruku, te trčeći udaljio se sa lica mjesta, na koji način je pribavio sebi protupravnu imovinsku korist u vidu zlatne ogrlice 'Cartier' sa privjeskom, te je na taj način oštećenoj S. K. pričinjena šteta u ukupnom iznosu od 3.020,00 KM, dok je dokumente, i to osobnu kartu na ime oštećene i bankovnu karticu, kao i novčanik, bacio'', istaknuto je u priopćenju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close