Željeznička nesreća

Jablanica: Iskočio iz vlaka i spasio se od sigurne smrti

Željeznice se oglasile povodom teške nesreće u Jablanici
Vijesti / Crna Kronika | 23. 08. 2018. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JP Željeznice FBiH su se oglasili priopćenjem povodom nesreće koja se dogodila u Donjoj Jablanici u kojoj su smrtno stradale dvije osobe.

U priopćenju navode kako se  teška željeznička nesreća dana 22.8.2018. godine u 22,55 sati u željezničkoj stanici Jablanica na Neretvi.

Foto: Bljesak.info / Stravična nesreća izazvala je i šok među stanovništvom u Donjoj Jablanici

''U  sudaru dva teretna vlaka, smrtno su stradali uposlenici  Željeznica FBiH, T.F. (1971.g.) i  Č. J. (1986.g.), dok je mašinovođa K. H. (1983.g.) zadobio teške  tjelesne ozljede i prebačen je u bolnicu u Mostaru.

Drugi mašinovođa,  J. B. (1968.g.) nije ozlijeđen, a spasio se tako što je prije sudara iskočio iz lokomotive'', navode Željeznice FBiH.

Željeznički promet na ovoj dionici je u prekidu do okončanja očevida koji je u tijeku.

Foto: Bljesak.info / Stravične scene na mjestu nesreće u Donjoj Jablanici

Na mjestu nesreće prisutni su pripadnici policije, hitne pomoći, vatrogasci, istražni organi, kao i stručna ekipa ŽFBiH.

''Željeznice FBiH obiteljima nastradalih uposlenika upućuje najiskrenije saučešće, te će pružiti  svu potrebnu pomoć.  Po okončanju istrage o ovoj tragičnoj nesreći, upoznat ćemo bh. javnost sa svim konačnim, relevantnim informacijama'', navedeno je u priopćenju FBIH.

Kopirati
Drag cursor here to close