Na zahtjev roditelja

Izvršena ponovna obdukcija tijela Davida Dragičevića

Uzeti su, kako se dodaje, dodatni uzorci za analizu, a obdukcijski nalaz će biti dostavljen obitelji Davida Dragičevića.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 03. 2018. u 17:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske danas je, na zahtjev roditelja, izvršena ponovna obdukcija tijela Davida Dragičevića, čije je tijelo pronađeno 24. ožujka na ušću Crkvine u Vrbas u Banjoj Luci.

Obdukciju je izvršio specijalist sudske medicine prof. dr Ivica Milosavljević, koji je iz Beograda došao na poziv Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a, a u suradnji s Ministarstvom obrane Republike Srbije i Vojno medicinskom akademijom (VMA) iz Beograda'', priopćeno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a.

Uzeti su, kako se dodaje, dodatni uzorci za analizu, a obdukcijski nalaz će biti dostavljen obitelji Davida Dragičevića.

''Pukovnik dr. Ivica Milosavljević je načelnik Odjela za sudsku medicinu Instituta za patologiju i sudsku medicinu Vojno medicinske akademije iz Beograda sa dugogodišnjim iskustvom i predsjednik Vrhovnog suda časti Lekarske komore Srbije'', navodi se u priopćenju Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a.

Policija je prvobitno priopćila da se u slučaju smrti mladića iz Banja Luke vjerojatno radi o slučajnoj smrti, što ne prihvaćaju roditelji, koji smatraju da je ubijen.

Nekoliko stotina građana Banje Luke okupljalo se već dva dna na skupu “Pravda za Davida”.

Podsjetimo i FBI je ponudio pomoć u rješavanju ovog slučaja. Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i direktor policije Darko Ćulum na današnjem sastanku upoznali su pripadnike FBI-a sa slučajem Davida Dragičevića. Ovom prilikom pripadnici FBI-a su izrazili zainteresiranost za navedeni slučaj, te ponudili da na osnovu iskustva stečenog u sličnim predmetima, pruže pomoć u vidu konzlultacija.

Kopirati
Drag cursor here to close