Poplave

Izmaknulo je kontroli: Busovača odsječena sa dvije strane

"Moram reći da se ovo u Busovači nije dogodilo. Imali smo poplava, imali smo drugih nepogoda, ali ovo do sada nije zabilježeno'', kaže načelnik Busovače.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 02. 2019. u 20:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovo je nešto što je izmaknulo našoj kontroli. Busovača je odsječena sa dvije strane, iz smjera Kiseljaka i iz smjera Zenice'', kazao je za N1 načelnik Asim Mekić.

Izvanredna situacija proglašena je u općini Busovača, gdje su ugrožena područja u mjesnim zajednicama Gromiljak, Jehovac, Rauševac, Brestovsko, Bilalovac, te Potkraj.

Promet je obustavljen na magistralnim cestovnim smjerovima Lašva-Vitez u mjestu Kaonik, Kiseljak-Busovača u mjestu Bilalovac i Busovača-Kaonik u mjestu Gudelj, Vitez-Travnik u mjestu Dolac na Lašvi i u Turbetu.

"Moram reći da se ovo u Busovači nije dogodilo. Imali smo poplava, imali smo drugih nepogoda, ali ovo do sada nije zabilježeno. Jednostavno, Busovača je odsječena sa dvije strane, iz smjera Kiseljaka i iz smjera Zenice", kazao je Mekić.

Dodao je kako je situacija izmaknula kontroli.

"Nismo bili moćni. Moram se zahvaliti svima koji su nam pružili maksimalnu pomoć, prije svega gospodarstvenicima koji su svoje strojeve stavili u našu funkciju", istakao je načelnik.

Kopirati
Drag cursor here to close