Prometna nesreća

Istraga protiv vozača automobila u kojem je bio Spahić

Spahić je pri svijesti, ali je prebačen helikopterom u Sarajevo.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 08. 2019. u 15:47 Fena/Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naloženo je poduzimanje svih mjera i radnji s ciljem dokumentiranja kaznenog djela izazivanja opće opasnosti protiv osobe inicijala M.H. koji je upravljao automobilom ''jeep wrasngler'' koje se prevrnulo u Trebinju, a na mjestu suvozača je sjedio bivši reprezentativac BiH Emir Spahić. 

''Policijski službenici Policijske stanice Gacko su po odobrenju postupajućeg tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Trebinje izvršili uviđaj te je utvrđeno da je u predjelu sela Stolac, mjesna zajednica Kula, u općini Gacko, u tzv. Kulskom polju došlo do prevrtanja spomenutog vozila, kojim je upravljala osoba inicijala M.H., dok je suvozač zadobio tjelesne ozljede'', priopćeno je iz Policijske uprave Trebinje.

Kako se doznaje, Spahić je pri svijesti, ali je prebačen helikopterom u Sarajevo.

Kako je priopćeno je iz OSBiH, na zahtjev Javne zdravstvene ustanove (JZU) Bolnica Trebinje, a sukladno propisanim procedurama, angažiran helikopter za hitnu medicinsku evakuaciju (misija MEDEVAK), radi zračnog prijevoza ozlijeđene osobe iz Trebinja u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS). Helikopter OS BiH za MEDEVAK poletio je iz vojarne Rajlovac OS BiH kod Sarajeva.

OSBiH, priopćeno je, bezbroj puta je vršio akcije pomoći spašavanja civila.

''Oružane snage BiH kao i bezbroj puta do sada vrše akcije pomoći i spašavanja civilnog stanovništva, te će i dalje u okviru raspoloživih kapaciteta i resursa biti u stalnoj pripravnosti za pružanje asistencije civilnim organima vlasti u BiH, i time dati puni doprinos u izvršavanju zakonom propisanih zadaća'', navode iz OSBiH.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close