Krivotvorenje

Iranac pokušao izaći iz BiH s osobnom iskaznicom Rumunjske

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ''krivotvorenje isprave'', uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu bit će predat tužitelju županijskog Tužiteljstva
Vijesti / Crna Kronika | 08. 01. 2019. u 12:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo u ponedjeljak su na letu za Ljubljanu lišili slobode državljanina Irana koji je sa krivotvorenom osobnom iskaznicom Rumunjske pokušao izaći iz Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ''krivotvorenje isprave'', uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu bit će predat tužitelju Županijskog tužiteljstva Kantona Sarajevo na daljnje postupanje. Krivotvoreni dokument je, navode, privremeno oduzet.

Istoga dana, službenici ove jedinice lišili su slobode A.Č. (1983.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Zavidovićima zbog kazenenog djela ''nasilničko ponašanje u stjecanju sa oštećenjem tuđe stvari''.

Bh. državljanin kontroliran je na letu iz Beča i predat službenicima Odjela sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close