MUP ŽZH

Imoćanin uhićen zbog krađe u Grudama

Imoćanin je uhićen u suradnji s Graničnom policijom Gorica
Vijesti / Crna Kronika | 22. 01. 2018. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četrdesetjednogodišnji Imoćanin uhićen je zbog provale u grudsko poduzeće Bilo Trade iz kojeg je ukrao manju količinu skupocjenog alata ne novac iz blagajne, potvrdio je MUP Županije Zapadnohercegovačke.

''Policijski službenici Policijske uprave Grude rasvjetlili su kazneno djelo 'Teške krađe' iz čl.287 KZ F BiH počinjena na štetu poduzeća 'Bilo Trade' d.o.o Grude počinjeno 13. siječnja 2018. godine u Grudama.

Operativnim radom na terenu policijskih službenika Odjela kriminalističke policije PU Grude prikupljena su operativna saznanja o počinitelju naprijed navedenog kaznenog djela.

U suradnji s policijskim službenicima Granične policije Gorica slobode je lišen A. A. (41) iz Imotskog i priveden u prostorije PU Grude gdje je provedena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno da je isti počinitalj ovog kaznenog djela. Od počinitelja su privremeno oduzeti predmeti koji potiču iz naprijed navedenog kaznenog, a imenovani je predan uz izvješće o počinjenjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu'', priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close