'Šatoraš'

'Imam bombu, dajte mi novac': Iza pljačke banke u Zagrebu stoji stopostotni invalid

Vijesti / Crna Kronika | 11. 03. 2016. u 12:05 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza neobične pljačke poslovnice Erste banke u zagrebačkoj Tratinskoj ulici stoji stopostotni invalid Tvrtko Križić (35) zvani Tvrdi, objavio je danas Jutarnji list .

Invalid je u poslovnicu ušao u 17,10 sati rekavši zaposlenicima - "Ovo je pljačka. Imam bombu. Bacit ću je ako mi ne date novac".

Djelatnici su mu u strahu predali 50.000 kuna nakon čega je invalid u kolicima otišao iz poslovnice i pritom uz pomoć jednog zaposlenika banke ušao u taksi. Pronađen je, kako navodi Jutarnji , manje od sat vremena kasnije u blizini Bjelovara, kamo se odvezao taksijem.

Više o Kiržićevom životu otkriva njegov Facebook profil. Tamo se vidi kako je bio aktivni sudionik prosvjeda u Savskoj, odakle je objavio sliku sebe u prvom redu prosvjednika s događaja kad je Savska blokirana plinskim bocama. Također se voli i slikati s brojnim poznatim osobama. Na Facebooku je objavio fotografije s brojnim političarima poput Tomislava Karamarka i Josipe Rimac, a pozirao je i s Biserkom Petrović i pokojnim Josipom Kužeom.

Kopirati
Drag cursor here to close