Učenici devetog razreda

I to je BiH: Učenici ukrali auto nastavnici zbog jedinica

Radi se o 14-godišnjaku i 15-godišnjaku, koji su iskoristili trenutak nepozornosti te iz torbe nastavnice ukrali ključeve automobila golf 4.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 10. 2017. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Policijske stanice u Cazinu obavili su danas razgovor s roditeljima dva učenika devetog razreda Osnovne škole "Cazin 1", koji su jučer u poslijepodnevnim satima, na kratko vrijeme ukrali automobil u vlasništvu nastavnice P.A.(44).

Spomenutom razgovoru nazočili su i radnici tamošnjeg Centra za socijalni rad.

Prema riječima glasnogovornika MUP-a USK, Snježane Galić, radi se o 14-godišnjaku i 15-godišnjaku, koji su iskoristili trenutak nepozornosti te iz torbe nastavnice ukrali ključeve automobila golf 4.

Nakon toga su se s parkinga ispred školske zgrade odvezli automobilom, da bi ga nakon nepunih pola sata vratili na isto mjesto.

U međuvremenu, P.A. je primjetila nestanak vozila te o tome obavjestila policiju čiji pripadnici su se zatekli na licu mjesta baš u tenutku kada su maloljetnici automobil dovezli natrag.

Neslužbeno saznaju Nezavisne kako su se učenici na ovaj način željeli osvetiti nastavnici koja inače predaje matematiku, za loše ocjene.

Slučaj je preuzeo kantonalni tužitelji, a ovo kazneno djelo je okvalifikovano kao "oduzimanje tuđe pokretnine".

Kopirati
Drag cursor here to close