Kakav cirkus

I to je BiH: Djecu na ekskurziju trebali voziti pijani, bez papira u neispravnom busu!

Vijesti / Crna Kronika | 12. 06. 2019. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva vozača autobusa iz Bijeljine J.B. i N.G. isključena su iz prometa nakon što je kod njih alko-testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, objavile su Nezavisne novine.

Naime, policijski službenici Policijske stanice za sigurnost prometa Bijeljina izvršili su kontrolu vozača i vozila koji su vršili organizirani prijevoz učenika osnovnih škola u Bijeljini na jednodnevni izlet u Srbiju.

Prilikom testiranja vozača J.B., koji je upravljao vozilom autobus marke Setra, utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u količini od 0,35 g/kg. Njega je zamijenio drugi vozač.

''Prilikom uvida u dokumentaciju odnosno u potvrdu o tehničkoj ispravnosti vozila provjerom je utvrđeno da ista ne pripada navedenom vozilu. Nadalje, kontrolom tehničke ispravnosti vozila utvrđeno je da navedeni autobus tehnički neispravno vozilo, te je isključen iz prometa'', priopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Vozač N.G., koji je upravljao vozilom marke Neoplan, je imao 0,74 alkohola u organizmu.

''Zbog počinjenih prekršaja vozačima su izdani prekršajni nalozi, dok će protiv odgovornih osoba u pravnom licu i samih pravnih lica zbog počinjenih prekršaja biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu u Bijeljini'', rekli su u PU Bijeljina.   

Kopirati
Drag cursor here to close