Na granici

Htjeli izaći iz BiH s lažnim dokumentima te malo speeda i ecstasyja

Službenici Granične policije BiH otkrili su šest krivotvorenih dokumenata kod državljana BiH.
Vijesti / Crna Kronika | 31. 07. 2019. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Gradiška, 30. srpnja, kontrolom dvojice državljana Bosne i Hercegovine, M. Ž. (1977.) i E. D. (1996.), otkrili su šest krivotvorenih dokumenata Republike Bugarske (dvije putovnice, dvije vozačke dozvole i dvije osobne iskaznice) na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška.

Osim krivotvorenih dokumenata, službenici ove postrojbe su, pregledom osobnog kovčega E. D., našli i manje količine opojne droge speed i tableta ecstasy. Prema naredbama tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva u Banjoj Luci i Tužiteljstva BiH, krivotvoreni dokumenti i droga su privremeno oduzeti. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju. 

Dan ranije, službenici PGP-a Bijeljina su, kontrolom S.S. (1994.), otkrili krivotvorenu vozačku dozvolu Švicarske Konfederacije na izlasku iz naše zemlje na prijelazu Rača.

Protiv bh. državljanina, Okružnom javnom tužiteljstvu u Bijeljini, bit će dostavljen izvještaj o kaznenom djelu krivotvorenje isprave, priopćeno je iz Granične policije.

Kopirati
Drag cursor here to close