Nasilje

Hrvatsku šokirala snimka: policija uhitila mlade nasilnike

Vijesti / Crna Kronika | 30. 08. 2020. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Slobodna Dalmacija / Snimka je zgrozila Hrvatsku

Iz PU splitsko-dalmatinske priopćili su da su privedene dvije osobe koje se dovode u vezu s napadom u Kaštelima.

''Vezano uz kriminalističko istraživanje koje se provodi u odnosu na javno objavljenu snimku u prostorije policije dovedene su dvije osobe koje se dovodi u vezu s događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje'', priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske.


Policija je u posjedu videosnimke, koju su objavili mediji, a na kojoj se vide dva mladića koja tuku i prijete drugom momku. Treći mladić na snimci promatra, a četvrta osoba sve snima.

''Neslužbeno se doznaje kako su dvojica nasilnika B.K. i M.P. od kojih je jedan kick boksač i upravo on nesretnom mladiću zadaje udarac nogom u glavu, od kojega pada na pod. Mladiću prijete i uvjetuju mu da im treba novac donijeti u roku od dva dana'', navela je Hina.

Slobodna Dalmacija je objavila kako je pozadina cijele ove priče zapravo šokantna, što im je potvrdila čitateljica, koja im je ustupila snimku.

''Dečko je bio ili je štićenik doma Miljenko i Dobrila iz Kaštel Lukšića, ujedno i dijete s poteškoćama i koliko ja znam od ovih nasilnika je posudio 20 kuna. Oni su zaglumili kamatare pa od njega tražili natrag dvije tisuće kuna. Njih je zapravo bilo četvero, iako ih se na snimci vidi manje. Mislim da su svi negdje od '97 do '00 godišta, nisu stariji. Inače se bave mutnim poslovima a može ih se pronaći u Kaštel Starom pored crkve u 'nezakonitim' radnjama'', navela sugovornica splitskih novina.

Kopirati
Drag cursor here to close